Szelídgesztenye tudorok figyelem! Hogyan kell megsütni/főzni?
Figyelt kérdés
Vettem 10 db-ot, egyikben sem volt selyemhernyó. Ja igen, kína :) ez is. Betettem abba a kis lapos grillsütőbe és bekapcsoltam. Egy idő után elkezdtek szétdurranni mint a szilveszteri petárda, úgyhogy kikapcsoltam. Hát... megettem, mert megvettem, de nem lett az igazi.
Szóval tudoroktól kérdezem, hogyan kellett volna?
(arra persze azonnal rájöttem, hogy be kellett volna vágni, hogy a gőze kimehessen, és ne robbanjon szét)
2013. jan. 4. 20:25
1/7 anonim válasza:
Igen, be kell vágni, és azt javasolják, hogy tegyél a sütő aljára egy tálban vizet. Van aki áztatja is benne sütés előtt, de mi nem szoktuk.
3/7 A kérdező kommentje:
1-es köszi!
Akkor legközelebb bevágom, és be is áztatom.
2-es, na mégis? :)
2013. jan. 4. 21:44
4/7 doboszoli válasza:
Találgathatok?
Lány, és szőke??))
5/7 anonim válasza:
Mi sütőben szoktuk elkészíteni. Bevagdosom, tepsit kibélelem fóliával és beleteszem a gesztenyét. Semmi víz! Így finom ropogós lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
És mikor van kész? Miből látod, hogy megsült?
2013. jan. 6. 14:17
7/7 anonim válasza:
Jön az illata, meg a vágás mentén pöndörödik a héja és a gesztenye szép sárgás. Én egyet- egyet meg szoktam kóstolni, hogy tudjam. Az alja egy picit pirult lesz, mi szeretjük ha ropogós egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!