Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztott fasírtot sütőben...

Fagyasztott fasírtot sütőben kitudom sütni?

Figyelt kérdés
Anyósom hozott nekünk fasírt golyókat amik még nem voltak kisütve. Lefagyasztottam, de most kisütném. Mivel nem szeretem a bő olajban sült dolgokat, sütőben sütném, de nem tudom átsül e a hús ha fagyosan teszem be a sütőbe?!
2013. jan. 4. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem hinném ilyet alapból nem sütnek sütőben, ezek csak olajban sülnek ám meg úgy hogy ehető legyen. Ha a sütőbe teszed lehet kívülről jó lesz de belül meg még nyers, és ha belül jó akkor kívül már megéghet.
2013. jan. 4. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted a bő olajban sült dolgokat vegyél ilyen actifry cuccot. Egy kiló sült krumplit megtudsz sütni egy kanál olajban és kívül ropogós belül puha, tehát nagyon finom. De szinte bármit lehet sütni benne.
2013. jan. 4. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Elvileg a töltött fasírtot a sütóben sütjük, de ugye az nagy mennyiség. A fasírt golyócskák tuti szarrá sülnek mire a sütőben felenged. Én bő olajban sütném, és lecsöpögtetném.. Sokkal finomabb
2013. jan. 4. 20:11
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Mióta egy családi ballagáson láttam(hivatásos főzött, természetesen körülötte tébláboltam..)kizárólag sütőben készül nálunk a fasírt.(a golyós is)

Gondolva a mosogatás kálváriájára, tégy a tepsi aljára sütőpapírt, kenőtollal olvasztott zsírral kend meg, mehetnek bele (lazán, szellősen rakva) a fasírtok. Én meg szoktam morzsában hempergetni, de ez opcionális.

Mindegyik tetejére tegyél mokkáskanálnyi fagyos zsírt, és irány a forró sütő.

Előnyei:

-minimális zsiradékfelhasználás,(egy kiló zsír egy ezres)

-nem kell vele foglalkozni, mint serpenyőben

Ha a fasírt fagyos, akkor tedd langyos sütőbe, és ha sercegni kezd, mehet a full gáz.

Jó szívvel ajánlom kipróbálni.

Köszönöm a szakács hölgynek, sajnos a nevére nem emlékszem!

2013. jan. 5. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!