Fagyasztott fasírtot sütőben kitudom sütni?
Figyelt kérdés
Anyósom hozott nekünk fasírt golyókat amik még nem voltak kisütve. Lefagyasztottam, de most kisütném. Mivel nem szeretem a bő olajban sült dolgokat, sütőben sütném, de nem tudom átsül e a hús ha fagyosan teszem be a sütőbe?!2013. jan. 4. 19:56
1/4 anonim válasza:
Hát nem hinném ilyet alapból nem sütnek sütőben, ezek csak olajban sülnek ám meg úgy hogy ehető legyen. Ha a sütőbe teszed lehet kívülről jó lesz de belül meg még nyers, és ha belül jó akkor kívül már megéghet.
2/4 anonim válasza:
Ha nem szereted a bő olajban sült dolgokat vegyél ilyen actifry cuccot. Egy kiló sült krumplit megtudsz sütni egy kanál olajban és kívül ropogós belül puha, tehát nagyon finom. De szinte bármit lehet sütni benne.
3/4 anonim válasza:
Elvileg a töltött fasírtot a sütóben sütjük, de ugye az nagy mennyiség. A fasírt golyócskák tuti szarrá sülnek mire a sütőben felenged. Én bő olajban sütném, és lecsöpögtetném.. Sokkal finomabb
4/4 doboszoli válasza:
Mióta egy családi ballagáson láttam(hivatásos főzött, természetesen körülötte tébláboltam..)kizárólag sütőben készül nálunk a fasírt.(a golyós is)
Gondolva a mosogatás kálváriájára, tégy a tepsi aljára sütőpapírt, kenőtollal olvasztott zsírral kend meg, mehetnek bele (lazán, szellősen rakva) a fasírtok. Én meg szoktam morzsában hempergetni, de ez opcionális.
Mindegyik tetejére tegyél mokkáskanálnyi fagyos zsírt, és irány a forró sütő.
Előnyei:
-minimális zsiradékfelhasználás,(egy kiló zsír egy ezres)
-nem kell vele foglalkozni, mint serpenyőben
Ha a fasírt fagyos, akkor tedd langyos sütőbe, és ha sercegni kezd, mehet a full gáz.
Jó szívvel ajánlom kipróbálni.
Köszönöm a szakács hölgynek, sajnos a nevére nem emlékszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!