Fa vagy fém húsklopfoló a jobb? Esetleg fa, amin fém borítás van?
Igen a piacon a csetres árusnál lehet fémet kapni . olyat is ami csak fém ,vagy a nyele fa a verő része pedig fém..
Multkor az Auchan -ban is láttam.
Nekem is fém van itthon ...
Lehet, hogy nem fogalmaztam jól, inkább az érdekelne, hogy melyik a jobb, milyen tapasztalata van annak, aki mindkét fajtát használta már? Melyikkel könnyebb klopfolni olyan valakinek, aki nem túl erős? (Mint én)
Hogy hol lehet kapni, az másodlagos.
Bár most kiokosodtam:
fa, fém, fém-betétes, így hívják őket. :o)
Na sajnos pont emiatt ment tönkre a fémem, mert beraktam a mosogatógépbe. Lejött a külső réteg, és erősen fogott, ahogy kézbe vettem, fémet meg inkább nem "eszünk", ezért kidobtam.
Én is mindig fémet használtam, de most hogy nekem nem volt, kölcsön kértem a szomszéd néniét, és az fa volt (jól lestrapált, már a recéi is kisimultak), de azzal sokkal könnyebben ment.
Csak nem tudtam eldönteni, hogy épp egy puha húst fogtam ki (karaj), vagy ez ennyivel jobb.
Ezért kérdeztem...
Nekem a fém vált be, de nem bevonatos, hanem valami tömör aluöntvényszerű.egy fele klopfoló, a másik bárdszerű, de nagyon tompa, szóval az a funkciója semmit sem ér.
viszont pár gyenge ütés és már terül is a hús.
Nálunk fém fejű játszik itthon, de a lakókocsiban (kocsma) a tóparton teljes fa van. Mindkettő működik évek óta.
Szerintem nem ezen múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!