Rizses tarhonyás húsos ételeket beteszed a sütöbe, vagy elfőzöd a gázon róla a folyadékot? Melyik megoldás jobb?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 12:23
2/4 anonim válasza:
Minek kell a sütőbe tenni? Csak feleslegesen sokat fogyaszt!A lábas alját éri a láng, így jobb!
3/4 anonim válasza:
Gázon, mert úgy sokkal jobban "szemmel lehet tartani", nem szárad ki.
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen előfőzöm, zsiradékon lepirítva, másfélszeres folyadékkal, úgy kb majdnem készre.ezután keverem a pörkölthöz, és pont elég egy közös összefővés, hogy készre puhuljon.
nekem így vált be,nem szivja fel a nyers rizs vagy tarhonya az értékes szaftot, hogy megpuhuljon.
a rizseshús vagy tarhonyás hús is finom laza szaftos marad,mi így szeretjük, nem szárazon, fojtósan.
gázon szoktam ezeket művelni, soha nem tettem sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!