Tuti mézes zserbó receptet keresek, most fogok először csinálni. Melyik a jobb recept, amikor külön sütöm a lapokat, vagy egybe tolom a sütőbe?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 14:54
1/1 anonim válasza:
0,5 kg liszt,10dkg porcukor,10dkg méz(felolvasztva),2 tojás ,10dkg tejföl,6 dkg zsír vagy margarin,1 dkg szódabikarbóna. mindent összekeversz egyben,4 felé osztod a lapokat,kinyújtod,megsütöd. elég hamar megsül,pontosan nem tudom,h meddig kell sülnie.. a krémhez 5dl tejből és 10dkg búzadarából főzöl egy tejbegrízt. ha kihűlt összekevered 25dkg margarinnal amit kikevertél 20dkg cukorral. a legalsó lapot megkened a krémmel,aztán lap,baracklekvár,lap,krém,lap és olvasztott csokit a tetejére. szerintem jobb ha külön sütöd a lapokat. (a tészta nagyon jó recept,cukrászati)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!