Ha a zserbó megsült, ki lehet borítani a tepsiből, majd vissza egy deszkára, s úgy bevonni, vagy ld lejjebb?
Figyelt kérdés
vagy csak tepsiből lehet kiszeletelni? Összetörik, ha kiborítom s vissza? Köszönöm.2012. dec. 16. 09:09
1/5 anonim válasza:
El fog törni szerintem. Még a csúsztatásnál is eltörhet, borításnál pedig végképp.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor kiszeletelem majd tepsiből.
2012. dec. 16. 09:32
4/5 anonim válasza:
Ha át akarod rakni tálcára, mert kell a tepsi, akkor most egyelőre csak 3 felé vágd el, és akkor van rá esélyed, hogy akkora daraboknak lapáttal alányúlva, szépen ki tudod őket emelni. Felszelni majd ráérsz, amikor valóban asztalra akarod tenni, addig se száradjon!
5/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre még hűl a tepsiben, de 3. nagyon ügyes vagy, ez eszembe sem jutott :) akkor mégis inkább 3 fele vágom s úgy kiveszem darabonként (csak nehogy darabokban! :) )
Remélem sikerül, köszönöm.
2012. dec. 16. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!