Zserbó tésztáját (nyersen) le lehet fagyszatni és ha kiolvad, újra nyújtható? Vagy ha a kinyújtott lapot fagyasztom le?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 15:28
1/1 anonim válasza:
én a kinyújtott lapokat fagyasztottam le tálcákon, aztán amikor már jó kemények voltak összeraktam és befóliáztam.
szobahőn kiengedett, olyan volt, mint frissen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!