Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel lehet a majonéz alapú...

Mivel lehet a majonéz alapú salátákat ízesíteni?

Figyelt kérdés
Saját magam készítem a majonézt,ízletes volt, de belekeverve a többi hozzávalót (melyeken csak sóztam), veszített az ízéből, persze, magába szívták a zöldségek és a többi hozzávaló. Mivel lehetne még utána ízesíteni?
2013. jan. 2. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:

mustár ,citromlé, bors , porcukor , apróra vágott lila hagyma ,

a francia salátába mindig teszek apróra vágott ecetes csemege uborkát .

A kukorica salátába pedig ananászt ...

2013. jan. 2. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Így igaz, az első válaszoló nagyon jól írta.Plusz mustár, citromlé, cukor, só, bors javít a kész saláta ízén.Én egyszer majonézes káposzta salátát készítettem, és abba tettem friss kaprot, nagyon jó lett, ez illik még a zöldbabsalátába is, aztán volt hogy krumplisalátába öntöttem savanyúuborka levet(nem sokat!), de van olyan saláta amikor a tartárt fel lehet dobni pirosarannyal,, ketchuppal.
2013. jan. 2. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Már utólag hozzáadni a plusz ízesítőket sokkal körülményesebb, ha nem találjuk elég ízletesnek, mert hát ugye azért leginkább az íz miatt szeretünk egy ételt. Nehéz átforgatni, hogy elkeveredjenek jól az ízek.

Tetszenek az újítások, kukorica ananász, piroaranyos majonéz stb.

Hol lehet ilyeneket találni a neten, vagy bárhol máshol?

Köszönöm az ötleteket:)

2013. jan. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!