Szerintetek milyen lehet a halfilével kevert garnélák majonézes mártásban, rizibizivel?
Én sem tenném bele azt sok tengeri finomságot tömény majonézes mártásba. esetleg mellé tenném, hogy amennyi ízlik hozzá annyit vegyek.
én is egy kis olajban sütném meg, ezekhez az olaj jobban illik, mint a zsír. főleg az oliva, és mindenképpen frissen csavart citromlével megcsöpögtetném.
de nagyon illene hozzá egy kapros-joghurtos keverék is.
ha a fenti módon csinálod én tésztával enném.
De ha rizzsel akarod,akkor elöttem lévőkre hallgass,vagy majonéz helyett tejszínnel.
hmm kezdek éhes lenni,isteni lesz:)
Amúgy ha érdekel,nekem ez a kedvenc tésztám és hasonlít a tiedre,annyi hogy tonhal helyett max raksz bele halat:
nagyon fincsi.
A majonéz egy hideg mártás, gusztustalan melegen!
Inkább valami tejszínes-zöldfűszeres mártást csinálj hozzá, sokkal jobb lesz!
Értem. Még sosem csináltam ilyen ételt, mert anyám nem enged a konyhába, és jövőhéten lesz rá lehetőségem a barátnőmnél. :)
Egyébként akkor ne keverjem össze őket, de mellé odarakhatom? Igazság szerint a rákokat én majonézzel szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!