Úristen! Jó lett a sütim, de mitől?
Banános-csokis süti kipróbált recept:
20 deka liszt
15 deka cukor
15 deka vaj
1 zacsi vaníliás cukor
fél zacsi sütőpor Esetleg 3/4-ed.
2 csipet só
2 egész tojás
2-3 db érett banán
1 kanál kakakópor
10 deka tetszőleges csoki. Tortabevonó is jó
A vajat a mikróban megmelegítem, h folyjon, de ne legyen forró. A száraz (por alakú) alkatrészeket alaposan összekeverem. A banánokat villával szétnyomkodom. Egy nagy tálban ezeket a dolgokat összekeverem, a csokit durvára vágom (lehet együtt is olvasztani a vajjal, de akkor nem lesznek klassz kis csokidarabkák a a tésztában), majd azt is hozzákeverem. Az egész masszát egy őzgerincformába öntöm, és mintegy 170 fokon mintegy egy óra alatt megsütöm.
Ezt a receptet használtam.
Mitől lett jó?

Most ájuljunk el, hogy tudtál sütni egy süteményt, vagy mire fel a lelkesedés? :D
Komolyan nem értem.
"Most ájuljunk el, hogy tudtál sütni egy süteményt" Sztem csak véletlen volt. Kedvezett a csillagok állása stb.
Apropó, mivel lehet a csokit "megbolondítani"? Őrölt csilire gondoltam, v fahéjra. Mi jöhet még szóba?

Biztos jó volt a recept.
Egy jó minőségű étcsokiba nem kell semmi.

Gratulálok,ügyes vagy.
Vagy csak szépen süt a nap.

Kösziköszi, kedvesek vagytok, meg minden.
Apropó, mivel lehet a csokit "megbolondítani"?

Az első válaszadó nem hazudtolta meg magyarságát.
Magyar: Most ájuljunk el, hogy tudtál sütni egy süteményt, vagy mire fel a lelkesedés? 😂 Komolyan nem értem.
🇪🇸 Spanyol: ¡Olé! 🎉 Képet kérünk! 😍 És kóstolót is, persze! Ha hozol egy szeletet, mi hozunk sangríát! 🍷
🇫🇷 Francia: Hmm… de vajon a vajat megfelelő hőmérsékleten olvasztottad? És a csoki… igazi, minőségi étcsoki volt? 🤔 Mert egy jó süteményhez a részletek is fontosak, mon ami!
🇩🇪 Német: Nagyon jó! 🥨 De pontosan hány gramm sütőport használtál? És milyen típusú lisztet? A precizitás kulcsfontosságú!
🇮🇹 Olasz: Mamma miaaa! 🍰 Fantasztikus! Egy jó desszert mindig ünnep! De ugye egy finom espresso is járt mellé? ☕
🇬🇧 Brit: Oh, wonderful! Sounds delightful. Might go well with a nice cup of tea, don’t you think? ☕
🇺🇸 Amerikai: OMG, that sounds amazing! 🤩 You should totally start a baking channel on YouTube! "Banana-Choco Madness"! 💥

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!