Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Úristen! Jó lett a sütim, de...

Úristen! Jó lett a sütim, de mitől?

Figyelt kérdés

Banános-csokis süti kipróbált recept:

20 deka liszt

15 deka cukor

15 deka vaj

1 zacsi vaníliás cukor

fél zacsi sütőpor Esetleg 3/4-ed.

2 csipet só

2 egész tojás

2-3 db érett banán

1 kanál kakakópor

10 deka tetszőleges csoki. Tortabevonó is jó

A vajat a mikróban megmelegítem, h folyjon, de ne legyen forró. A száraz (por alakú) alkatrészeket alaposan összekeverem. A banánokat villával szétnyomkodom. Egy nagy tálban ezeket a dolgokat összekeverem, a csokit durvára vágom (lehet együtt is olvasztani a vajjal, de akkor nem lesznek klassz kis csokidarabkák a a tésztában), majd azt is hozzákeverem. Az egész masszát egy őzgerincformába öntöm, és mintegy 170 fokon mintegy egy óra alatt megsütöm.

Ezt a receptet használtam.

Mitől lett jó?

ma 11:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Most ájuljunk el, hogy tudtál sütni egy süteményt, vagy mire fel a lelkesedés? :D

Komolyan nem értem.

ma 11:51
 2/14 A kérdező kommentje:

"Most ájuljunk el, hogy tudtál sütni egy süteményt" Sztem csak véletlen volt. Kedvezett a csillagok állása stb.

Apropó, mivel lehet a csokit "megbolondítani"? Őrölt csilire gondoltam, v fahéjra. Mi jöhet még szóba?

ma 11:53
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Biztos jó volt a recept.

Egy jó minőségű étcsokiba nem kell semmi.

ma 12:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Legolcsóbb étbevonót használtam.
ma 12:04
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Gratulálok,ügyes vagy.

Vagy csak szépen süt a nap.

ma 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Tök jó! Gratula. Kár, hogy nem tudom személyesen is megkóstolni, de tudok Veled örülni. Néha még az is sokat jelent, hogy milyen energiával, lelkülettel csinálod, nem csak az összetevőktől és az adagolástól függ.
ma 12:42
 7/14 A kérdező kommentje:

Kösziköszi, kedvesek vagytok, meg minden.

Apropó, mivel lehet a csokit "megbolondítani"?

ma 12:45
 8/14 anonim ***** válasza:
8%

Az első válaszadó nem hazudtolta meg magyarságát.

Magyar: Most ájuljunk el, hogy tudtál sütni egy süteményt, vagy mire fel a lelkesedés? 😂 Komolyan nem értem.

🇪🇸 Spanyol: ¡Olé! 🎉 Képet kérünk! 😍 És kóstolót is, persze! Ha hozol egy szeletet, mi hozunk sangríát! 🍷

🇫🇷 Francia: Hmm… de vajon a vajat megfelelő hőmérsékleten olvasztottad? És a csoki… igazi, minőségi étcsoki volt? 🤔 Mert egy jó süteményhez a részletek is fontosak, mon ami!

🇩🇪 Német: Nagyon jó! 🥨 De pontosan hány gramm sütőport használtál? És milyen típusú lisztet? A precizitás kulcsfontosságú!

🇮🇹 Olasz: Mamma miaaa! 🍰 Fantasztikus! Egy jó desszert mindig ünnep! De ugye egy finom espresso is járt mellé? ☕

🇬🇧 Brit: Oh, wonderful! Sounds delightful. Might go well with a nice cup of tea, don’t you think? ☕

🇺🇸 Amerikai: OMG, that sounds amazing! 🤩 You should totally start a baking channel on YouTube! "Banana-Choco Madness"! 💥

ma 12:52
 9/14 A kérdező kommentje:
XDDD
ma 13:13
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Nyolcaska, huába személyeskedsz, komolyan nem értem, miért kellene hasraesni... én is tudok sütni, mégsem fényezem magam itt.
ma 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!