Hus panirozasa tejföllel, ki tudja ezt?
Figyelt kérdés
Itt olvastam valaki valaszat,sajnos elfelejtettem.A hust tejfölbe is martotta v. tejfölös keverekbe,mar ki akartam probalni,de sehol nem talalom,hatha ismeritek.Elöre is köszönöm.2013. jan. 1. 15:16
1/4 anonim válasza:
Én írtam már valamikor ide, hogy teszek tejfölt a tpjásba, kis kéci habverővel simára keverem. nagyon fonom puha a panír így.
a többi változatlan, liszt tejfölös-tojásos massza- prézli.
pár szelet hús után egy kis tejföllel, vagy tejjel ismét át kell keverni, mert sűrűsödik.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,megcsinalom.
2013. jan. 1. 16:30
3/4 anonim válasza:
Ja még egy tippem van, előfordult már, hogy nem volt itthon egy darab tojás sem, a rántotthúsra meg rákészült a család. szóval egy jókanál tejföl egy ek. olajjal elkeverve egy tojásnyi mennyiséggel ér fel. kipróbáltam, működik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,jo ötlet.
2013. jan. 2. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!