A krémlevesekben a tejszínt lehet helyettesíteni tejföllel? Ha nem, mivel lehet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 18:19
1/3 anonim válasza:
Magas zsirtartalmúval igen, de kicsit más lesz az ize.
2/3 anonim válasza:
A tejföltől savanykás lesz. Inkább egy kis tejjel helyettesítsd a tejszínt, az nem üt el ízben.
3/3 anonim válasza:
Míg nem volt főzőtejszín, mindent tejföllel gazdagítottunk. igaz, hogy némileg savanykás, mert ez a fő jellemzője, de bármilyen ételbe, amihez az "újkori" receptek főzőtejszínt írnak bátran lehet használni.
a fontos a hőkiegyenlítés, és a csomómentes állag.ez egy kis kézi habverővel is elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!