Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A krémlevesekben a tejszínt...

A krémlevesekben a tejszínt lehet helyettesíteni tejföllel? Ha nem, mivel lehet?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Magas zsirtartalmúval igen, de kicsit más lesz az ize.
2012. ápr. 1. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
17%
A tejföltől savanykás lesz. Inkább egy kis tejjel helyettesítsd a tejszínt, az nem üt el ízben.
2012. ápr. 1. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Míg nem volt főzőtejszín, mindent tejföllel gazdagítottunk. igaz, hogy némileg savanykás, mert ez a fő jellemzője, de bármilyen ételbe, amihez az "újkori" receptek főzőtejszínt írnak bátran lehet használni.

a fontos a hőkiegyenlítés, és a csomómentes állag.ez egy kis kézi habverővel is elérhető.

2012. ápr. 1. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!