Mi a kakaómassza, és miből áll, vagy mivel lehet helyettesíteni, és hol lehet hozzá jutni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 17:24
1/6 anonim válasza:
Növényi zsír (nem margarin, hanem ipari pálmazsír, szintelen szagtalan szilárdan fehér) + instant kakaópor, az a szójalecitin tartalmú.
De sokféle kakaómasszát lehet "gyártani"
Legjobb ha vajjal csinálod + keversz hozzá keményítőszörpöt is (krumplicukorszirup).
2/6 anonim válasza:
A feldolgozás során a kakaóbabból elôször kakaómassza készül. Az ôrölt kakaóbab - a pörkölés és ôrlés után cseppfolyóssá váló zsírtól - folyékony masszává áll össze. A kakaómassza kb. 55% kakaóvajat tartalmaz.
ez a helyes válasz - van élelmiszerismeret órám
3/6 anonim válasza:
Ezt chemonet.hu-ról másoltad vagy azon az oldalon te szerkesztetted a szöveget. Lehet tanultad, de ez másolt szöveg:)
4/6 anonim válasza:
Békás kft cukrász nagyker
5/6 anonim válasza:
őrölt kakaóbab, a csokigyártás alapanyaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!