Muffin sütőformát lehet valamivel helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Csokis muffint szeretnék sütni, de nincs hozzá sütőformám (albérletben lakom, most nem szeretnék venni), és valami olyan eszközt keresek, amiben meg tudom sütni a sütit (nem kell feltétlen muffin formájú, csak rendesen süljön meg benne), és kibírja a 175 fokos sütőt.2012. febr. 27. 17:24
1/4 anonim válasza:
sima tepsire is szoktak muffin papírokat sorakoztatni és azt tölteni
2/4 anonim válasza:
dupla papírban , szorosan egymás mellé téve megpróbálhatod, de így is ellapulhatnak.
a muffintésztát simán tepsibe öntve is megsütheted, esetleg utána pogácsaszaggatóval kiszabod, vagy egyszerűen csak kockákra vágod.
3/4 anonim válasza:
De nem kell dupla papír, lehet venni kimondottan sütéshez való vastag papírformát.
Cba-ban szoktam venni 50db van egy csomagba 3-400FT
Abba nem folyik szét
4/4 anonim válasza:
Jaj én nem rég lágttam ezt a megoldást: leteríted az alumínium papírt az asztalra, ráraksz egy poharat, és ráhajtod, aztán egyszerűen csak kiveszed a poharad. És lesz egy kemény muffintartód, ami mehet a sütőbe:D Remélem érthetően írtam le, de keresek képet xd
na, ilyeneket kell kapnod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!