Miről ismerhetem fel, ha rossz a padlizsán?
Figyelt kérdés
Kis barna magok voltak a felvágott padlizsánban, így érdemes felhasználni? Pl.: rántva2009. aug. 25. 21:13
1/2 anonim válasza:
Minden padlizsánban kis barna magok vannak.
A padlizsént nem szokták rántani, szeletelve grillezni, muszakába, foghagymásan sütni....
2/2 A kérdező kommentje:
Pedig rántva nagyon is finom! Próbáld ki!
2009. aug. 26. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!