Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miről ismerhetem fel, ha...

Miről ismerhetem fel, ha rossz a padlizsán?

Figyelt kérdés
Kis barna magok voltak a felvágott padlizsánban, így érdemes felhasználni? Pl.: rántva
2009. aug. 25. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

Minden padlizsánban kis barna magok vannak.

A padlizsént nem szokták rántani, szeletelve grillezni, muszakába, foghagymásan sütni....

2009. aug. 25. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Pedig rántva nagyon is finom! Próbáld ki!
2009. aug. 26. 22:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!