1/4 anonim válasza:
Zabpehelyfasírt.
Megfőzöd a sűrű kását, és úgy használod fel, mint a húst.
Vagy zabpehely-krokett.
Azt meg úgy kell csinálni, mint a krumplikrokettet.
2/4 anonim válasza:
csirkemellet szoktam natúr joghurtba majd zabpehelybe forgatni és úgy kisütni.
3/4 anonim válasza:
keksz, muffin, palacsinta, gofri, sütik, kókuszgolyó
4/4 anonim válasza:
mi a zabpehelyből mindenféle kekszeket sütünk, imádja az egész család. azért is jó, mert nem érzed, hogy túl "reformos"? ugynaolyan finom, mint a bolti keksz, de így sokkal egészségesebbek: zabpehely + teljes kiőrlésű iszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!