Gabcsi1 kérdése:
Békebeli Pick füstölt tarjából milyen ételeket tudnátok javasolni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 23:37
1/6 anonim válasza:
Ha a vékonyra vágott rántani v másféle sajt közé rakod és panirozod, kirántod akkor az nemcsak felvágottként állja meg a helyét hanem ebédként is nagyon finom.. A pulyka alsócomb bőre alá becsusztatod a füstölt tarját és a bőrt egy fogpiszkálóval (erős mindkét félén helyes eszközzel)rögzíted, ha szereted akkor vöröshagyma karikákkal és zöldséggel együtt párolod.Kükönösen jó lesz a szafja a rizshez.Csinálj tepsis rablóhúst lusta módra:Vékony zsírrétegre szeletelve szalonna,tarja,vöröshagyma,rá karikára vágott nyers krumpli,kolbászkarikákkal (ebből jó ha van legalább kétféle kolbász akkor a legfinomabb)majd a nyers hús következik ami az átlagosnál nagyobb kockára vagy ahogy a darabolás sikerül rárakod.Enyhén megsózód megborsozod,kb fél deci víz és alufókiában párolod. Akár a rántani való szeletelt hús közé rakva is finom a füstölt tarja.
2/6 anonim válasza:
Én eltenném a jövéheti lencsefőzelékbe. a kettő együtt igencsak jó páros.
3/6 anonim válasza:
Megfőzve úgy használhatod, mint a füstölt-főtt sonkát húsvétkor, vagy húsvét után a maradékot.
- készíthetsz mellé pl. paradicsom-mártást
- készíthetsz belőle sajtos-sonkás tésztát
- vékonyra elszelve lehet belőle ham and eggs villás-reggeli
- de rakhatod valami hidegtálra is, ha megtöltöd pl. sajttal egyébbel és feltekered mint a sonka-tekecset
De egyszerűen ha kihűlt, nagyon fincsi hideg-vacsi puha friss kenyérrel, egy kis savanyú ubival, vagy éppen zöldhagymával.
4/6 A kérdező kommentje:
Ez hitetetlen, nagyon fantasztikus ötleteket kaptam, nagyon szépen köszönöm, és mindenkinek, Hihetetlenül Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok, és Boldog Új Évet! :D
2012. dec. 26. 08:41
5/6 anonim válasza:
Köszi, viszont kívánunk neked is, nektek is minden szépet és jót! Idénre is és jövőre is! :))))
6/6 anonim válasza:
sőt, ha készítesz netán töltött káposztát, akkor a lábasba el kell, hogy férjen ez is. Remek ízt kölcsönöz neki! ;) És ha tényleg készítesz káposztát így, akkor szórd meg a káposztát egy kis borsikafűvel, hidd el, hogy elképesztően finom lesz. :) ;) Jó munkát, és buék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!