Sztivia? Segitsegre lenne szükségem!
Szoval vettem 40g sztiviat,por formaban. Green canderal? vagy valami ilyesmi márka
és olyat lehet,hogy 20dkg cukor helyett-10dkg cukor+sztivia?
Mert tök drága volt, 1000ft a 40g. szoval olvastam recepteket,és pl a bejglibe összesen 20 evőkanál sztivia kellett:O
ezt sokkalom,ezért szeretném a cukrot nem száműzni,csak csökkenteni. lehetséges?
köszönöm előre
Egyrészt: igen, lehetséges.
Másrészt: Van értelme? A 10 kanál cukor valamiért jobb mint a 20 kanál cukor?
Eleve - bejglibe, ha az búzaliszttel készül, akkor van értelme sztiviát tenni?
Valószínűleg a válaszok mindegyike nem. 10 kanál cukor NEM jobb mint 20 kanál, lisztes süteményen már NEM javít a sztivia és NEM ront a cukor.
Olyan dolgokat írtam amik lehet hogy nem érdekeltek. Hasznos dolog még a kérdésedhez: A stevia növényből készült természetes édesítő különböző töménységű lehet. Te milyet használsz? Lehet kapni olyan erős édesítő hatásút, hogy 1-2 kávéskanál (esetleg mokkás kanálnyi) por, vagy pár ml folyadék felér a 20dkg cukor édesítő erejével. Ki kell kísérletezni, ismerni kell mit tud az általunk vásárolt termék.
Mi stevia 'lét' használunk xilittel. A stevia gazdaságos, nagyon erős, lassan fogy és - bűn rossz növényi mellékíze van, így vegyítjük más édesítőkkel.
Rákerestem a canderel greenre, hát ez a Canderel cég.. nagyon kamu az egész. Ez nem ezt a termékét érinti, de én más gyártót választanék legközelebb elvi okokból.
Milyen elv? Kizárólag hasznot leső élelmiszeripari cég, mindegy ennek hogy mi egészséges vagy mi káros, amit csak lehet azt eladná, a csillagokat is az égről ha valami hamisított tanulmánnyal alátámaszthatja hogy ez lehetséges..
A green termék miből készült? Csak a stevia porból, vagy van mellette más is?
huha...ugy latom nem ertunk egyet
10kanal cukor-200kcal
szerintem nem mindegy,hogy 10vagy 20. főleg sok alkalommal:)
amugy szerintem tartalmaz más anyagokat. mondjuk magán a termeken semmi informaciot nem olvashatunk,csak kaloria táblázatot. 100g valami 300kcal ,és alapból 40grammrol beszelunk,szoval nem is lenne ezzel baj
csak mondom,adagolasrol egy szot sem ír.és nekem úgy tunik,hogy 1kanal sztivia=1kanal cukor
sőt most nézem,ez van ráírva.
tegnap foztem pudingot, 2 csomagbol,és 1kanal cukor+2ek sztivia kellet,hogy elég édes legyen
mert nem akarom elhagyni a cukrot , ez ugysem lenne lehetseges,hisz mindenben benne van.
csak legalabb amit hazilag ccsinalunk,abban csokkentenem a mennyiséget:)
te milyen márkájút hasznalsz? lattam az auch.anban olyan szirupot 3000ert,ami 20kg cukrot kivalt.
csak sajnos annyira kiesik nekem az auc.han:/
tehát ez lenne a kerdesem, hogy hol es mennyiért lehet olyat kapni,ami ér is valamit?:)
mert ez a green volt egyedül kaphato a ross.mannban. de nem érzem töménynek
teat is csináltam belőle,és 1kanal=2ek cukor körül volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!