Sürgősen szükségem van segítségre: mennyi ideig kell sütni ezt?
20 dkg cukor
4 tojássárgája
5 dkg zsír
2 dkg kakaó
1cs sütőpor
20 dkg liszt
12 ek tej
A tészta hozzávalói (tehát kb ennyi a tészta mennyisége), 20x25ös tepsiben, 180 fokon.
Köszönöm a segítséget, igaz, hogy ehhez a recepthez későn jött, de a jövőre nézve is lehet hasznos.
Végül 180 fokon sült kb. negyed óráig, és igen, a szurkálós módszert alkalmaztam. A túl gyors, magas hőfokon történt sütés miatt lehet túlzottam légies, könnyű, vagyis széteső a tészta?
A 4 tojás meg talán azért ennyi, mert a tetejére jön a fehérjékből tojáshab.
azt hiszem én is, hogy sok volt neki a negyedóra, erős láng.5 perc elég neki, hogy (előmelegítettbe) felhúzza és utána lassabban kell készre sütni.legközelebb próbáld meg fél csomag sütőporral, lehet, hogy az is sok volt neki.gondolom a kemény tojáshabbal is még tovább kellett sütni valameddig, az is morzsálódásossá tehette.
sajnos mindent ki kell tapasztalni, de még sokéves gyakorlat után is érheti meglepetés az embert:))
De meglátod a legközelebbi jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!