Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szilvás gombócot a végén mibe...

Szilvás gombócot a végén mibe kell beleforgatni? Panírmorzsa jó?

Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 14:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy csak zsemlemorzsa jó? A kettő nem ugyanaz, ugye?
2012. dec. 26. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik morzsa jó! Csak kevés olajon meg kell egy kicsit pirítani a morzsát.
2012. dec. 26. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2012. dec. 26. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél a morzsába egy kis őrölt fahéjat is,miután megpirítottad,meg kristálycukrot is,úgy sokkal finomabb.
2012. dec. 26. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a tippet!
2012. dec. 26. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:

A kettő ugyanaz, zsemle,-kenyér morzsa vagy prézli. panírmorzsának is hívják.

gombóchoz, ahogy írták zsiradékon kell szép aranybarnára pirítani állandó kevergetés közben. porcukor fahéj csak finomabbá teszi.

2012. dec. 26. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!