Mit főzzek laskagombából?
Gombakrém leves
Fincsi tejfölös gombapörkölt apró nokedlivel, ecetes ubival
Gombás rántotta
Gombával töltött rántott szelet rizi-bizivel
A felezett csirke combokat füszerezd be tedd tepsibe majd szorosan rakd közé a gombát . Alufoliával fedd le amikor megpuhult a gomba és a hús vedd le a foliát és pritsd meg ,hogy szép piros legyen.
Amikor ez megvan akkor a tejfölbe sót ,borsót ,tejfölt és petrezselymet keverj el evvel is öntsd nyakon és pár percre tedd vissza a sütöbe . rizs, vagy ,piritott krumpli illik hozzá.
A gombát nem szoktam külön füszereznimerc a hústól át veszi a füszer ízét.
A másik amit szoktam csinálni ugyan úgy minha rakott kelkáposztát csinálnék ,csak a gobmbát lepiritom elötte .
A laska, legfeljebb grillezve, vagy rántva jó. Sem levesnek, sem paprikásnak nem megfelelő gombaféle...
ShéfBácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!