3 hétig egyedül vagyok itthon, nekem kell főznöm magamra. Miket ajánlanátok?
20 napra kaptam 10 ezret, ha szükséges tudok kérni mamától meg tesómtól, meg mehetnék hozzájuk enni minden nap, de saját magam szeretnék főzni. Tehát olyan kellene ami egyszerű, viszonylag hamar megvan (jövőhéten kezdődik a suli), és nem kell hozzá túl sok minden (nem szeretnék nagyon költekezni). Mondjuk hogy csak 1-2 hozzávalót kelljen megvennem.
Eddig ezeket írtam fel, hogy majd csinálok: pizza, melegszenya, rántotta, virsli, tepsis húsos burgonya, görög rakott burgonya, rakott krupmli, palacsinta, bolognai, hamburger, tejbegríz, tejberizs, császár morzsa, bundáskenyér, sajtos tészta.
Lehet ebédnek vagy vacsorának való is.
Elég sok mindent megvettek előre (liszt, tojás, tészták, zacsis levesek, tej, van30 kg krumplink)
ezért hagytak itthon kevés pénzt.
köszi hogy ennyi kaját felsoroltatok, ezek közül kb 3at tudok megcsinálni. Meg sajna 90%át nem szeretem.
Nem tudok főzni, számomra egy sima pörkölt eléggé bonyolult. :(
Köszi a segítséget. Tojáspörköltet, meg az egyéb pörkölt féléket nem szeretem. Sárgaborsó főzeléket úgyszintén nem.
De a zöldborsót igen, azt fogok csinálni!
Palacsintát már sütöttem, meg krumplifőzeléket is.
Jövőhéten már akarok menni boltba mert be kell vásárolni.
Veszek akkor húst is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!