Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Légkeveréses sütőben, hogy...

Légkeveréses sütőben, hogy kell sütni a csirkecombot?

Figyelt kérdés
Hogy érhetem el a legjobb eredményt,hogy a hús szép piros legyen de ne legyen száraz?Fóliát használjak e először és csak utána rakjam légkeverésre?Hőfokot és sütési időt is írjatok légyszíves.
2009. aug. 24. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt légkeveréses sütöm mindig fóliáztam, jó volt de nem az igazi. Mostanában úgy csinálom hogy egy tálba teszek ketchupot, sót, borst, olajat,fokhagymakrémet, gulyáskrémet ezt össze keverem, bekenem vele a combokat ami marad ráöntöm és beteszem egy jénaiba, majd előmelegített 200fokon végig légkeverésre állítva 1 órát sütöm. isteni finom, férjem nem szereti a csirkehúst de így imádja.remélem segítettem. :)
2009. aug. 24. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajna de nem szeretjük a paradicsomos dolgokat,de azért köszönőm a választ.Várok még egyéb ötleteket!
2009. aug. 26. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor hagyd ki belőle a ketchupot és pácold azzal amit otthon találsz rossz nem lehet :)
2009. aug. 27. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!Kipróbálom majd.
2009. aug. 27. 19:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!