Te hogy tekered be?Mármint sajt szelet és azt a virsli köré és rá a bacon vagy hogy?
2009. aug. 24. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 A kérdező kommentje:
Lapka sajtot szoktam füstlire tekerni, aztán azt körbetekerem bacon szalonnával. Most viszont, csak trappista van itthon, abból vágok egy csíkot, (rudat) és ez lesz lapka helyett. A sütésben voltam bizonytalan, mert nagyon régen nem csináltam már.
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 24. 09:47
5/9 anonim válasza:
Ha bepanírozod, úgy is nagyon finom és laktatóbb is. Én krumplipürével szeretem.
2009. aug. 24. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 A kérdező kommentje:
Duplán panírozod, hogy a sajt is benne maradjon?
2009. aug. 24. 10:10
7/9 anonim válasza:
ha sajtot rántok ki akk dupla panirt kap hogy ne folyon ki néha jó de néha azért egy picikét kifolyik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.