Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajttal, bacon szalonnával...

Sajttal, bacon szalonnával betekert virslit szeretnék készíteni. Mikróban vagy sütőben csináljam?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sütő
2009. aug. 24. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
sütő
2009. aug. 24. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

sütőben:)

Te hogy tekered be?Mármint sajt szelet és azt a virsli köré és rá a bacon vagy hogy?

2009. aug. 24. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

Lapka sajtot szoktam füstlire tekerni, aztán azt körbetekerem bacon szalonnával. Most viszont, csak trappista van itthon, abból vágok egy csíkot, (rudat) és ez lesz lapka helyett. A sütésben voltam bizonytalan, mert nagyon régen nem csináltam már.

Köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 24. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha bepanírozod, úgy is nagyon finom és laktatóbb is. Én krumplipürével szeretem.
2009. aug. 24. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Duplán panírozod, hogy a sajt is benne maradjon?
2009. aug. 24. 10:10
 7/9 anonim ***** válasza:
ha sajtot rántok ki akk dupla panirt kap hogy ne folyon ki néha jó de néha azért egy picikét kifolyik
2009. aug. 25. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim válasza:
Minden féle képpen sütőben
2009. aug. 31. 04:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak küld el a címemre!
2009. szept. 1. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!