Milyen levesbetét illik a tárkonyos raguleveshez?
Lehet, hogy a tészta túl snassz...
De én kapros levesbetétet nem tennék tárkonyos levesbe... nem mondom, hogy rossz lesz, sose kóstoltam, de nekem furcsának tűnik ez a párosítás...
Akkor már inkább burgonya-, vagy zsemlegombóc...
Szuper! Sajtgombócot nem ismertem. De a másik levesbetét gyűjtemény is nagyon jó, már el is mentettem magamnak! Most a bőség zavarában nem tudomm, mi legyen. Legszívesebben mindegyiket megcsinálnám!
Köszi!!!! :)))))
A kaprosat én sem tenném tárkonyos ételbe. mindkettő igen karakteres fűszer, így együtt csak "hajbakapnának"hogy melyik érvényesüljön jobban. persze ez is ízlés kérdése.
Mártásokhoz szoktam krumplis-sajtos-sonkás gombóckákat készíteni, ezt esetleg még kisebbre formázva el tudom képzelni levesbetétként is.
Fél kiló kumpli héjában megfőzve, áttörve. 12 deka liszttel és 10-15 deka reszelt sajttal 10 deka finomra vágott sonkával,(főtt tarja is lehet) egy pici reszelt hagymával és egy tojással összegyúrjuk. sózzuk, borsozzuk.
vizes kézzel kis gombócokat formálunk belőle, és sós vízben kifőzzük.én meleg vajra szedem, mert gombaszósszal vagy vadasmártással szoktam készíteni, de szerintem picikre formázva levesbetétnek is nagyon finom lenne.
üdv:)
Köszönöm és Nektek is minden szépet és jót Karácsony ünnepén:)
Aztán két nap pihi, és jöhet a második felvonás:)(kaja ügyben )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!