Hogy kell mézeskalácsot készíteni?
Figyelt kérdés
Nehéz? Nem vagyok egy nagy mester sütésben, sőt , de megpróbálnám ajándékba ! :)2012. dec. 20. 22:26
1/10 anonim válasza:
Én nagyon rég nem próbáltam, mert egyszer sütöttem, és betonkemény lett, de most kipróbáltam ezt a receptet, és a 3. adagot gyúrtam este, oly [link] kapós lett. Linkelem :
2/10 anonim válasza:
nem jó a recept, pedig én is vadászok egy jó mézeskali receptre!!! Ez olyan egyből puha kalács lesz?
3/10 anonim válasza:
Na valamiért nem sikerült
5/10 anonim válasza:
Ez egyből puha, én sem gondoltam, mert régen amit csináltam, az olyan volt mint a beton és olyan is maradt. Fontos hogy nem szabad sokáig sütni, és nem kell a forró tepsin hagyni kihülni, mert a vékony tésztát "tovább süti" megég az alja
6/10 anonim válasza:
koszi! Zsirt hasznaltal vagy a zsir helyett is, azaz 14 dkg vajat?
7/10 anonim válasza:
zsírt és vajat, amúgy nem szoktam zsírt használni. De szerintem vajjal ugyanúgy jó.
8/10 anonim válasza:
kérdező: nagyjából világos hogy kell megsütni? Segítek tanáccsal ha kell.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen nekem világos teljesen! csak remélem nem szúrok el semmit!!
2012. dec. 21. 09:34
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 21. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!