Hogyan kell főzeléket rántás nélkül készíteni?
Figyelt kérdés
(Turmixgép nincs) Pl.: Kelkáposzta,spenót,répa stb2009. aug. 23. 17:40
1/8 anonim válasza:
sűrítsd be a saját alapanyagával, azaz turmixold le egy részét és keverd hozzá a főzelékhez.
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs turmixgépem:(!
2009. aug. 23. 17:53
3/8 anonim válasza:
an amelyikbe jó a tejfölös habarás is.
4/8 A kérdező kommentje:
Van egy diéta a femina.hu :
itt azt írja h. ebédre főzelék rántás nélkül,gondolom akkor tejfölt sem lehet,hiába habarás mert az sem kimondottan "illik" egy diétába:) Ezért arra gondoltam mivel van étkezési keményítőm h. azt használom,SZERINTETEK AKKOR AZ JÓ BELE,VAGYIS INKÁBB SZABAD AZZAL?
2009. aug. 23. 18:04
5/8 anonim válasza:
a keményítő is szénhidrát, csak lassabban bomlik le, mint a cukor. vagy tévedek? szóval nem épp diétás.
de sűrítésre lehet használni. én gyümölcsmártást csináltam egyszer, aminek keményítő volt a receptjében.
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy nagy hülyeség, de a kisfiamnál amikor kezdtük a hozzátáplálást, minden főzeléket először krumplival kellett besűríteni. A diétához nem értek, de ha ehetsz főtt krumplit, akkor próbáld ki: megfőzöd, össze nyomkodod villával és azzal sűrítesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi,de sajnos ebben nem lehet mondjuk csak 3 napos ez a diéta;) de kipróbálom ha legközelebb a d. után főzit szeretnék:)
2009. aug. 23. 21:06
8/8 anonim válasza:
Tejfol helyett hasznalhatsz tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!