Kocsonyát mikor főzitek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 14:58
3/9 A kérdező kommentje:
:) Én karácsonyra főzném, mikor csináljam? Holnap már lehet? (csak mert nem szeretnék kapkodni mindennel egyszerre...)
2012. dec. 20. 15:10
4/9 anonim válasza:
Én Szilveszterre szoktam, szerintem holnap még ne főzd meg, legfeljebb Karácsony előtt 1 vagy 2 nappal.
5/9 anonim válasza:
15-én csináltam...9 tányérral lett,de a parom mar aznap,dermedés után belapátolt két tányérral.Én nem szeretem. :)
6/9 anonim válasza:
ha karányocsra akarod, holnap megfőzheted. én is holnap főzöm. nekem nagyon hideg spájzom van, ahol kényelmesen el tudom helyezni.
régen, amikor csaka hűtő volt úgy csináltam, hogy az erkélyen megdermedt kocsonyát lefolpackoztam, és egymás tetejére téve egy polcon befért a hőtőbe. az alsó sor tetejére már nem használt kemény mesekönylapokat tettem, erre a másik tányér sor kocsonyát.így 8-10 tányérral egy polcra befért.
7/9 A kérdező kommentje:
Szétszaggatott kemény mesekönyv itt is akad :)
Köszi.
2012. dec. 20. 17:05
8/9 mustafa33 válasza:
Éjféli mise után ettük haverok mindig másnál ☺
9/9 anonim válasza:
hát most! illetve tegnap előtt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!