Mire vigyázzak, hogy ne száradjon ki a tarja sütés közben?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 09:04
1/5 anonim válasza:
Folia alatt párold amikor már puha akkor csak grillezövel kicsit pirits rá..
2/5 anonim válasza:
Kicsit "korszerűtlen-egészségtelen", de finom:
bő zsírban teszem oda /lepje el a húst/, majd bőven teszek rá félkarikára vágott hagymát, és így sütöm meg. Puha/omlós lesz, és még zsíroskenyeret is lehet enni /oldalasból is kitűnő/.
3/5 anonim válasza:
Ha lábasban készíted (nem sütőben) akkor is fedő rá, a képződött gőzben puhítsd meg (ha kell egy gondolatnyi vizet önts rá és gyorsan boríts be), ha már puha, födő le, és nagyobb lángon, hirtelen süsd pirosra a külsejét. A belseje pedig omlós, puha, finom lesz.
Persze körberakhatod hasábburgonyával, hagymával, káposztával, és akkor már a köret is kész van.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, most már sikerülni fog!
2012. dec. 15. 10:45
5/5 anonim válasza:
Én simán megszoktam sütni, nekem nem szárad ki, puha marad és szaftos. Nem kell sokáig sütni, hogy kiszáradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!