Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mire vigyázzak, hogy ne...

Mire vigyázzak, hogy ne száradjon ki a tarja sütés közben?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Folia alatt párold amikor már puha akkor csak grillezövel kicsit pirits rá..
2012. dec. 15. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Kicsit "korszerűtlen-egészségtelen", de finom:

bő zsírban teszem oda /lepje el a húst/, majd bőven teszek rá félkarikára vágott hagymát, és így sütöm meg. Puha/omlós lesz, és még zsíroskenyeret is lehet enni /oldalasból is kitűnő/.

2012. dec. 15. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha lábasban készíted (nem sütőben) akkor is fedő rá, a képződött gőzben puhítsd meg (ha kell egy gondolatnyi vizet önts rá és gyorsan boríts be), ha már puha, födő le, és nagyobb lángon, hirtelen süsd pirosra a külsejét. A belseje pedig omlós, puha, finom lesz.

Persze körberakhatod hasábburgonyával, hagymával, káposztával, és akkor már a köret is kész van.

2012. dec. 15. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, most már sikerülni fog!
2012. dec. 15. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én simán megszoktam sütni, nekem nem szárad ki, puha marad és szaftos. Nem kell sokáig sütni, hogy kiszáradjon.
2012. dec. 15. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!