Mi az igazán finom halászlé titka? hogy készítitek? Milyen halból? Minden érdekel!?
Mindig pontyból készítem, de ha még harcsát teszünk bele úgy a legfinomabb.
Kb 2,5 kg pontyot veszünk alapul.
Megtisztítom, az uszonyait belsőséget,és a kisebb szeleteket felteszem főni 3 nagyfej hagymával, 2-3 halászlékockával. A felszeletelt halat lesózom és egy kis törtpaprikával bekenem.Az alaplének valót főzöm 1,5 óráig.Ha kész átpaszírozom. A sűrítményt felteszem forrni, majd ha forr teszek bele 3 evőkanál tört pirospaprikát/ úgy jó,ha többfajta /.Ha forr akkor teszem bele a halszeleteket. Lényeg az, hogy mindig nagyon forrjon 20 perc és kész.Tehetsz bele erőspaprikát,ha úgy szertetitek.
Használd a keresőt, már többször megvitattuk, leírtuk.
Most úgy készítem, csak egyszerűbb rákeresni, mint újra leírni. (pontozással kár vesződni, mert nem érdekel.)
engem sem :))
oké majd rákeresek!!
Első vagyok, Igaz, hogy nem kell bele kocka, de én teszek.
Még egy mesterszakács / aki ért hozzá / is mindig dicséri
a halászlevemet.
60 éves nagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!