Szerintetek csukábol finom lenne a halászlé?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 08:49
2/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert a csukának nem olyan zsíros a húsa.
2010. júl. 18. 08:56
3/6 anonim válasza:
Szerintem bármilyen halból lehet,nem cska pontyból..söt én azt vettem észre,minél többféle halból készül annál finomabb
4/6 anonim válasza:
Csak csukából?Hááát!
Kéne hozzá még legalább egy kis apró hal(például kárász,törpe,stb.)!
5/6 anonim válasza:
nem az, csak, ha csinálsz hozzá apróhalból egy jó halászléalapot....bár csukából inkább valami rántott halat csinálnék a helyedben
6/6 anonim válasza:
Szerintem lehet de én a harcsát ajánlom mert abban egy darab szálka sincsen csak nagyobb csontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!