Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan sűrítsem a túl lágy...

Hogyan sűrítsem a túl lágy trüffel-krémet?

Figyelt kérdés
Csináltam egy adag trüffelt de túl lágy lett ahhoz hogy gombócolni lehessen így be kéne sűrítenem valamivel de nem tudom mivel kéne.

2012. dec. 12. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Étkezési keményítő?
2012. dec. 12. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Kakaopor, kokuszreszelek, daralt keksz, aszalt gyumolcs....
2012. dec. 12. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm ,a kókuszra gondoltam én is de most tojássárgájával felfőztem. Egyenlőre hagyom hülni de ha kíváncsiak vagytok megírhatom hogy sikerült :) köszönöm mégegyszer!
2012. dec. 12. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
csalóka tud lenni a trüffel, mert ha kihűl nagyon megköt
2012. dec. 13. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!