Lefagyaszthatom még egyszer?
Figyelt kérdés
Tegnapi csirkehúsit lefagyasztottunk. De a drága párom egybe fagyasztotta le az egészet. Ami azt jelenti, hogy a csirkemell, comb egybe fagyott össze. Fel kell engednem az egészet ahhoz hogy tudjak vele valamit kezdeni. Miután felengedtem,, visszafagyaszthatom a többit? (nekem ma csak a csirkemell kéne a többit elraknám későbbre)2012. dec. 12. 11:11
1/7 anonim válasza:
Nekem kényes a gyomrom. Felengetted teljesen akkor én nem fagyasztanám le. Inkább elkészítenék belőle vmi pörköltet és úgy fagyasztanám vissza.
2/7 anonim válasza:
Nem, ettől óvnak mindenhol!
Annyit megtehetsz, hogy kiveszed, s csak annyira engedi fel magát, hogy még jeges, akkor kalapáccsal, fúróval, fűrésszel szétszeded a jeges húsokat, és a combokat visszateszed. De TELJESEN ne engedd fel, ill, akkor csináld meg készre, s azután fagyaszd le a készételt!
3/7 anonim válasza:
Nem!
Nem szabad a már kiengedett húst még egyszer lefagyasztani.
4/7 anonim válasza:
Vedd ki és hagyd magától olvadni, ne tedd meleg vízbe, ne mikrózd, aztán ha már annyira felenged (nem teljesen), hogy valahogy szét tudod feszegetni, akkor szedd szét és úgy tedd vissza, ami nem kell.
5/7 anonim válasza:
Nem, azt ne tedd! Ha már felengedett, akkor főzd meg a combokat is, mert főtten még egyszer lefagyaszthatod, majd ha kell, akkor pedig folytatod kiengedés után az elkészítését.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! nem fagyasztom vissza. akkor húst hússal eszünk a kövi pár napban :D
2012. dec. 12. 15:18
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, mert ha elkészíted, megfőzöd/kisütöd, utána már lefagyaszthatod újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!