Milyennek kell lennie a fondánnak (állaga, hőmérséklete) melegítés után? Nem egyszer leolvadt már a süteményekről.
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 15:47
1/3 anonim válasza:
A fondanttal bevont süteményeket nem szokták melegíteni, mert akkor minden fondant megolvad.
2/3 anonim válasza:
nem a süteményt melegíti!
ugyanis itt a hagyományos (víz+cukor) főzött fondantról lehet szó
a fondant felolvasztására gondol
az állagán vízzel tudsz javítani, a tojásfehérjétől pedig fényesebb lesz
a hőmérséklet nagyon fontos! nekünk úgy tanították hogy ha az ajkadhoz érinted és éppen hogy süti akkor jó
3/3 anonim válasza:
Nekünk meg úgy tanították h testhőmérsékletű legyen. Tehát ha beledugod az újjad akkor se nem hideg se nem meleg.
Am ezért útálom h itt mindenki fondannak hívja a pillecukorból gyurt vackot mert semmi köze 1máshoz a kettőnek. Aztán ha valaki az IGAZI fondanról kérdez akkor gőzük nincs h mi van de azért válaszolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!