Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyennek kell lennie a...

Milyennek kell lennie a fondánnak (állaga, hőmérséklete) melegítés után? Nem egyszer leolvadt már a süteményekről.

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
A fondanttal bevont süteményeket nem szokták melegíteni, mert akkor minden fondant megolvad.
2012. szept. 30. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

nem a süteményt melegíti!

ugyanis itt a hagyományos (víz+cukor) főzött fondantról lehet szó

a fondant felolvasztására gondol

az állagán vízzel tudsz javítani, a tojásfehérjétől pedig fényesebb lesz

a hőmérséklet nagyon fontos! nekünk úgy tanították hogy ha az ajkadhoz érinted és éppen hogy süti akkor jó

2012. szept. 30. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk meg úgy tanították h testhőmérsékletű legyen. Tehát ha beledugod az újjad akkor se nem hideg se nem meleg.

Am ezért útálom h itt mindenki fondannak hívja a pillecukorból gyurt vackot mert semmi köze 1máshoz a kettőnek. Aztán ha valaki az IGAZI fondanról kérdez akkor gőzük nincs h mi van de azért válaszolnak

2012. okt. 1. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!