Miert kemenykedik meg a disztelt disznomaj melegites utan?
Figyelt kérdés
Mikor kihul aztan ujra melegitjuk.2009. aug. 29. 12:07
1/1 anonim válasza:
Mert ilyen disznó keményedős fajta. Nem tudom mitől, de a resztelt májat pillanatok alatt elkészitheted, és akkor nem kell idegeskedned rajta, hogy megkeményedik. Sőt mondok jobbat, amikor a fiam iskolás volt, az ebédjét mindig előre készitettem, mert otthon ebédelt és egyedül. Tányürra raktam a krumpli pürét, mellé a resztelt májat, lefödtem áttetsző mikrós fóliával, és úgy tettem a hűtőbe, ő pedig mikróban fóliával együtt melegitette, és mindig finom maradt. Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!