Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit fog sütni, főzni...

Anita19880 kérdése:

Ki mit fog sütni, főzni karácsonyra?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 15:31
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
32%
Én nyerset.
2012. dec. 14. 13:21
 22/26 csibe7 válasza:
Mi 25-én vacsorára várjuk a családot. Nálunk előételnek tatárbifsztek lesz, főételnek: sült lazacfilé, párolt brokkoli, spárga, és spenótlevelek fokhagymás vajba forgatva, petrezselymes mogyoróburgonyával, tejszínes tagliatelle-tésztával. Süti: linzer, morgós csúcs és még valamilyen krémes süti, azt még nem tudom, hogy mi.
2012. dec. 15. 08:38
 23/26 Boram válasza:
100%

kedves 16 biztos hogy semmit, nekem egy kicsit önsajnáltatós álszentnek tűnik a válaszod. netre azért fussa?

Nagyanyám a háború alatt után amikor a komcsik Ténylegelvittek MINDENT akkor is tudott ünnepi ételt tenni az asztalra ezt jelenleg akár 2000-3000 forintból is ki lehet hozni és talán a spejzben is akadhat valami, ha akarod segíthetek összeállítani a menüt!

De az internet is segítségedre lehet.

2012. dec. 16. 16:38
 24/26 anonim válasza:
Az alap a mézeskalács! :)
2012. dec. 18. 22:04
 25/26 anonim válasza:
100%
23-as! Nagyon nem szép tőled, hogy megkérdőjelezed a 17-es válaszát. A nagymamád idején is más volt a helyzet, és más ma. Nem tudhatod, h miért van net előfizetése valakinek, ha egyáltalán a saját gépét használta, és mellette miért nem jut karácsonyra finomság az asztalára. Én is segítettem már karácsonykor valakin, akiről véletlenül tudtam meg, hogy nincs munkája, pénze. Nem lehet mindenki sikeres! Vannak hullámvölgyek, amibe nem mindig a saját hibájából kerül bele az ember. Ne mindig hátsó szándékot keressünk! Ez a mi hibánk! De azért Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek, a 8-as segítőszándékúnak pedig különösen.
2012. dec. 22. 10:53
 26/26 anonim válasza:
25-ös vagyok és az én karácsonyi menüm, majd elfelejtettem: erdélyi kapros bableves lilahagyma karika feltéttel, fokhagymás sült pulykaközépszárny fokhagymás-kapros-majonézes kukoricasalátával, roston filézett ponty túróscsuszával, stangli, mézeszserbó.
2012. dec. 22. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!