Hogy lehet a gesztenyepürét kicsit feldobni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 21:34
1/3 anonim válasza:
Én ilyent ettem egy étteremben:
Édes palacsinta, benne rengeteg gesztenyepüré, és mérsékelten sok hab. Kívül tejszínhab, és gyümölcsök, szépen beleállítva a habba. Pl. kiwi, narancs, alma, áfonya stb.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon jól hangzik, köszi!
2012. dec. 8. 21:46
3/3 anonim válasza:
Babapiskota rumba aztatva, olvasztott etcsokit rá, aztán a gesztenyemassza, meggy lekvár vagy meggybefott, piskóta ujra, majd tejszinhab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!