Hurka kolbász kb mennyi idő alatt sül meg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 12:30
1/5 anonim 



válasza:





A kolbász nyers tovább tart a hurka főtt elég a héját megpirítani. A kolbászt forgat va jól át kell sütni pirosra.
2/5 anonim 



válasza:





15-30 perc alatt átsül mindkettő, kis vizet és zsírt is szoktam alátenni, hogy legyen jó sok zsírja hidegen.
3/5 anonim 



válasza:





Én is rakok alá kis zsírt és vizet, mindkét oldalát 20 percig sütöm mindegyiknek.
4/5 anonim 



válasza:





Fagyos zsírral megkenem, úgy teszem az előmelegített sütőbe. kb fél óra kell nekik.megböködni nem szabad, mert száraz lesz, mint a tapló.
egyszer ügyesen meg kell fordítani, hogy mindkét fele piros legyen. ha szerencsém van a hurka nem hasad ki... :)
5/5 doboszoli 



válasza:





Én hideg sütőbe teszem, hogy ne durranjon szét.
Lassan melegítem, majd amikor "hangot ad" -serceg- akkor fokozom a tüzet.
Így egy jó óra. A fagyos zsírral való megkenést erősen támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!