Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ilyen formába milyen sütit...

Ilyen formába milyen sütit lehet sütni? Recepteket várok.

Figyelt kérdés

[link]

Köszi

2012. dec. 3. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
27 cm magas, szóval tortaforma.Tortát lehet benne sütni.Bármilyen piskótaszerű tésztát, akár muffin tésztát is.Kisülés után lapjában ketté vághatod és megtöltheted krémmel vagy lekvárral.De mondjuk egy rizsfelfújtat is meg lehet benne sütni, vagy egy darafelfújtat ebben dermeszteni.A díszítés pedig természetesen olyan kell legyen hogy a mikulás vonásai ne vesszenek el, inkább ráerősíteni kell.
2012. dec. 4. 08:12
 2/5 A kérdező kommentje:
A 27 cm sajnos nem a magassága,sőt az enyém kicsit más kb.:22*16 és csak 3-4 cm mély.Ezért vagyok bajban,de azért köszi.
2012. dec. 4. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a mikulás magasságát értette az első válaszoló, azaz a forma hosszát.

a tied ezek szerint 22 cm magas miki, ehhez arányíthatsz piskótareceptet,vagy más kevert tésztát.

Szerintem egy 4 tojásos piskóta elég bele.

2012. dec. 4. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:

gyümölcskenyeret is akár

[link]

2012. dec. 4. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
gyümölcskenyér, piskóta tészta 4 vagy 6 tojásból amit meg tudsz tölteni akármilyen krémmel, és még díszíteni is tudod a mikulás körvonalait és bemélyedéseit egy kis cukormázzal
2012. dec. 4. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!