Palacsintából mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Hétvégén csináltam hortobágyi palacsintát és sima palacsintát is,rengeteg lett.
A sós elfogyott,az édes nagy részét megettük lekvárral,túróval töltve,de maradt még.
ŰNem szeretném kidobni,de simán szokásos töltelékekkel már nem fog elfogyni.
Esetleg ötlet valakinek?
Valamilyen szószt rá? Vagy összesütni valamivel?
2012. dec. 3. 13:05
11/16 anonim válasza:
Spenóttal meg zöldre festheted.
12/16 anonim válasza:
a spenótos viccet félre téve, a paradicsomosat sehol sem olvastam először véletlenül öntöttem bele a tésztába, aztán megsütöttem csak lesz belőle valami és egészen ehető volt, csak elég könnyen lekapja :S ez az 1 bajom volt vele, de több olajat tettem alá egy picivel meg teflonban sütöttem és így eléggé jól ment :)
13/16 A kérdező kommentje:
Végül neten ezt találtam:
szilvás rakott palacsinta
eszembe jutott hogy van fagyasztva szilva,tejszin helyett tejföllel csináltam,és nagyon finom lett
2012. dec. 4. 08:29
14/16 anonim válasza:
Paradicsomos palacsinta is van, létezik.
Annak piros lesz a tésztája.
Van sárga palacsinta is abba meg kurkumát vagy curry-t kell tenni és akkor sárga lesz a tészta.
Jó és szép színvariációk! :)
15/16 A kérdező kommentje:
A paradicsomosat legközelebb kipróbálom,lehet sima sós helyett azzal finomabb lenne a rántott hortobágyi palacsinta is (sóssal is finom,de paradicsom feldobná szerintem)
2012. dec. 4. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!