Hogyan lehetne ilyen sütit csinálni? (remélem jó a link)
ez omlós tészta? a csokit hogyan lehet ilyen vékonyan "rajzolni"? az orrának francia drazsé tökéletes szerintem.
esetleg receptet tudnátok írni?
[link] Php? Fbid=462848897099870&set=a.383271195057641.95647.326973340687427&type=1&theater
nos én megtaláltam, olyasmi a tésztája, mint pl egy keksz, persze nem a kemény háztartásira gondolok, hanem ilyen morzsolódós féleségre mint a keményebb ischler tészta :)
a csokit meg felolvasztod beletöltöd egy vastag (! hogy ne olvadjon szét) nejlon zacsiba, vágysz apró lyukat az egyik sarkára, a többi végét marokra fogod, és nyomhatod is a vékony csikokat :)
20/L
omlós tészta lehet:
200 g fehérliszt
80 g teljes kiőrlésű liszt
200 g vaj (nem margarin!)
120 g cukor
1 tojás sárgája
1 vanília rúd kikapart belseje (vagy 1 cs vaníliáscukor)
1 csipet só
ez vajon mennyi ideig áll el kisütve?
Így már megnyitható, egy kis segítség.
Az adott képet mented s felteszed mondjuk a képfeltöltésre.
Attól is függ, h milyen hamar fogy el, ezt leszámítva szerintem sokáig. kb. 1-2hét, de ez csak tipp.
linzer: 30 dkg liszt, 20 dkg zsiradék, 10 dkg porcukor
(tojás nélkül tovább eláll, bár egy kis sárgájától finomabb)
a csokit vízgőz felett felolvasztod, majd nejlonzacsiba, vagy zsírpapírból tekert "zsákba" teszed és tetszőleges méretű lyukat vágsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!