Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsintából mit lehetne...

Palacsintából mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Hétvégén csináltam hortobágyi palacsintát és sima palacsintát is,rengeteg lett.

A sós elfogyott,az édes nagy részét megettük lekvárral,túróval töltve,de maradt még.

ŰNem szeretném kidobni,de simán szokásos töltelékekkel már nem fog elfogyni.

Esetleg ötlet valakinek?

Valamilyen szószt rá? Vagy összesütni valamivel?



2012. dec. 3. 13:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2012. dec. 3. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
Tegnap láttam a tv-ben. Palacsinta közepébe egy kis máj pástétom, vagy halas krém, vagy körözött / és batyuként összefogod, és összekötöd egy szál snidlinggel. Esetleg ezekkel a töltelékekkel összehajtani, és bepanirozva kisütni, tartárral.
2012. dec. 3. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha unjátok már le is fagyaszthatod. A palacsinták közé tegyél sütő papirt. Amikor enni szeretnéd akkor elötte 1 órával kiveheted és elég ha mikroban meg melegited .. vagy serpenyöbe át forgatod..
2012. dec. 3. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 A kérdező kommentje:

első: ez tetszik


második: ahhoz sós palacsinta kell szerintem

2012. dec. 3. 13:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam édes és sós palacsintát sütni, hanem olyan "jellegtelen"-t. Pici só, pici cukor, és akkor használható bármire utána.
2012. dec. 3. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 A kérdező kommentje:

ez kifejezetten édes,tele van cukorral


(úgy csinálom ha mindkét félét akarok,hogy a sós készül először,kis só van benne,aztán becukrozom,abból már édes lesz)

2012. dec. 3. 14:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Vagdosd össze, csinálj vaníliapudingot, és tedd bele! Édességnek jó lesz. De ha van otthon macskád, az is boldogan megeszi akár üresen is. A miénk imádja a palacsintát.
2012. dec. 3. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:

Tekerd össze a palacsintát és karikázd fel, így kapsz belőle palacsinta csíkokat. Ezt süsd ki bő forró olajban, ropogósra. Olyan lesz mint a szalma krumpli csak ez palacsinta. Aztán lekvárral vagy amivel akarjátok egyétek meg. :)


Ha nem lenne olyan édes a tészta, akkor is felkarikázod, csíkokra vágod és levesbe betétnek jó lenne.

2012. dec. 3. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
legközelebb próbáld ki amikor megcsinálod a palacsinta tésztát, keverj bele túl sok paradicsomlét, ettől pirosas árnyalatú lesz, elég dijáznos palcsintákat lehet így kihozni na meg, elég finom is :)
2012. dec. 3. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 A kérdező kommentje:

cicánk nincs,de nem is adnám oda neki a finom palacsintát


Paradicsomlé? Kis adaggal legközelebb kipróbálom,nem is hallottam még,de imádom minden paradicsomosat.

2012. dec. 3. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!