Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Teflonserpenyőben csirkecomb...

Teflonserpenyőben csirkecomb sütés?

Figyelt kérdés
Így még nem sütöttem, ha van tapasztalatod kérlek oszd meg Velem.
2012. dec. 3. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Kevés forró zsiradékon mindkét felét fehérre "égeted" a húst, majd lefeded fedővel. Attól függ mekkora a comb, fél órát sütöd pici lángon. Kis levet is ereszt, de nem baj. Majd a fedő levétele után még kábé l0 percig pirosra sütöd a bőrét. Kis hegyes késsel a csont mellé beszúrva ha nem jön vér, akkor jó. Jól sózd be előtte.
2012. dec. 3. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

ha csontosan sütöd, érdemes előtte a bőrt fellazítva hegyes késsel legalább három helyen csontig beszúrni.

így könnyeben sül ki belőle a felesleges véres lé.

Annyi zsiradékba tedd, hogy kényelmesen elférjenek benne.

persze a húst besózva tedd először jó forró zsiradékba, körbe kapasd meg egy kicsit, majd fedő alatt hagyd, hogy kiadja a "saját páráját" :)

ha már ezt a nedvességet is elsülte, és még nem villapuha, akkor egy pici vizet lehet hozzáönteni, majd azt is visszasütni,amikor már csak pőirítani akarjuk.

szorgalmasan kell forgatni, mert még teflonban is hajlamos leragadni. persze a villával késsel csak a húst szúrjuk meg, lehetőleg a teflont kíméljük meg ettől.

án egy falapáttal szoktam alányúlni, fellazítani.

ha már körbe szép piros, és teljesen puha, akkor már kész.

kb 30-40 perc, valóban a méretétől függ.

2012. dec. 3. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!