Teflonserpenyőben csirkecomb sütés?
ha csontosan sütöd, érdemes előtte a bőrt fellazítva hegyes késsel legalább három helyen csontig beszúrni.
így könnyeben sül ki belőle a felesleges véres lé.
Annyi zsiradékba tedd, hogy kényelmesen elférjenek benne.
persze a húst besózva tedd először jó forró zsiradékba, körbe kapasd meg egy kicsit, majd fedő alatt hagyd, hogy kiadja a "saját páráját" :)
ha már ezt a nedvességet is elsülte, és még nem villapuha, akkor egy pici vizet lehet hozzáönteni, majd azt is visszasütni,amikor már csak pőirítani akarjuk.
szorgalmasan kell forgatni, mert még teflonban is hajlamos leragadni. persze a villával késsel csak a húst szúrjuk meg, lehetőleg a teflont kíméljük meg ettől.
án egy falapáttal szoktam alányúlni, fellazítani.
ha már körbe szép piros, és teljesen puha, akkor már kész.
kb 30-40 perc, valóban a méretétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!