Sült húsok alá, mennyi olajat, és vizet kell aláönteni?
Figyelt kérdés
Sok helyen úgy írják, hogy pici olajat, pici vizet....de így nem tudom, hogy mennyit kell?2012. dec. 1. 07:00
1/5 anonim válasza:
Ha zsiros husrol van szo, akkor 1 dl vizet.
2/5 anonim válasza:
Hús alá legfeljebb zsirt érdemes tenni, de a legtöbb esetben - hacsak nem egész sovány a hús - nem érdemes, mert enged magától a sütés során. Vizet meg csak annyir, hogy éppen elfedje az edény alját.
3/5 anonim válasza:
Én annyi zsírt teszek rá, hogy bőven ellepje, rakok bele sok félkarikára vágott hagymát, fokhagymát. Víz nem kell, mert a hagyma enged eleget.Amikor puha a hús, lesütöm zsírjára, és kész a sűlthús és a hagymás-zsír is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
2012. dec. 1. 08:32
5/5 anonim válasza:
csak egy kisujjnyi vizet :))) (bár vannak lapát kezű emberek ) :) szóval érted :)csak egy keveset ...olajat megoldhatod úgy hogy a fokhagymát kevés olajjal összemixeled és azzal meglocsolod vékonyan a húst és bőven elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!