Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült húsok alá, mennyi olajat,...

Sült húsok alá, mennyi olajat, és vizet kell aláönteni?

Figyelt kérdés
Sok helyen úgy írják, hogy pici olajat, pici vizet....de így nem tudom, hogy mennyit kell?
2012. dec. 1. 07:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha zsiros husrol van szo, akkor 1 dl vizet.
2012. dec. 1. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hús alá legfeljebb zsirt érdemes tenni, de a legtöbb esetben - hacsak nem egész sovány a hús - nem érdemes, mert enged magától a sütés során. Vizet meg csak annyir, hogy éppen elfedje az edény alját.
2012. dec. 1. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én annyi zsírt teszek rá, hogy bőven ellepje, rakok bele sok félkarikára vágott hagymát, fokhagymát. Víz nem kell, mert a hagyma enged eleget.Amikor puha a hús, lesütöm zsírjára, és kész a sűlthús és a hagymás-zsír is.
2012. dec. 1. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
2012. dec. 1. 08:32
 5/5 anonim válasza:
0%
csak egy kisujjnyi vizet :))) (bár vannak lapát kezű emberek ) :) szóval érted :)csak egy keveset ...olajat megoldhatod úgy hogy a fokhagymát kevés olajjal összemixeled és azzal meglocsolod vékonyan a húst és bőven elég :)
2012. dec. 3. 02:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!