Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kicsit idős csirkehusi elkészí...

Kicsit idős csirkehusi elkészítési tippek?

Figyelt kérdés
Kaptunk ajándékba egy házi csirkét, de elég idős lehetett már, mikor levágták, mert a levest 3,5 óráig kellett főznőm és még így is rágós volt a husi. Van valami praktika, amivel megpuhíthatnám egy kicsit a húst? Ha pl pörköltet készítenék belőle, akkor meddig kellene sütni?
2012. nov. 29. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
készítsd kuktában.Így kb 40 perc,ha öreg is volt.
2012. nov. 29. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajna nincs kuktám...
2012. nov. 29. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Reggel lesétálsz a boltba, és veszel húspuhító pácot (Knorr, Maggi).

Belekevered 1/2 l tejbe, amibe fokhagymát és egy kiskanál balzsamecetet raksz (a sima is jó)

Fél napig bennehagyod, ezután sütheted.


Pörkölthöz természetesen ezt nem kell. A pörköltet egyébként nem sütik, hanem főzik.


-vendéglős-

2012. nov. 29. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet egy kicsivel rágósabb, de amúgy nagyon ízletes tud lenni. Jó az!


Házicsirkénél nincs is finomabb :D Nekünk is van egy rahedli (nagymutterék tartnak csirkét) és iszonyat finom.

2012. nov. 29. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
akkor az már nem csirke, hanem tyúk :)) leginkább húsleveshez való, de soha nem lesz olyan puha, mint a csirke, órákig kell főzni
2012. nov. 30. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!