Kicsit idős csirkehusi elkészítési tippek?
Figyelt kérdés
Kaptunk ajándékba egy házi csirkét, de elég idős lehetett már, mikor levágták, mert a levest 3,5 óráig kellett főznőm és még így is rágós volt a husi. Van valami praktika, amivel megpuhíthatnám egy kicsit a húst? Ha pl pörköltet készítenék belőle, akkor meddig kellene sütni?2012. nov. 29. 22:09
1/5 anonim válasza:
készítsd kuktában.Így kb 40 perc,ha öreg is volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajna nincs kuktám...
2012. nov. 29. 22:40
3/5 anonim válasza:
Reggel lesétálsz a boltba, és veszel húspuhító pácot (Knorr, Maggi).
Belekevered 1/2 l tejbe, amibe fokhagymát és egy kiskanál balzsamecetet raksz (a sima is jó)
Fél napig bennehagyod, ezután sütheted.
Pörkölthöz természetesen ezt nem kell. A pörköltet egyébként nem sütik, hanem főzik.
-vendéglős-
4/5 anonim válasza:
Lehet egy kicsivel rágósabb, de amúgy nagyon ízletes tud lenni. Jó az!
Házicsirkénél nincs is finomabb :D Nekünk is van egy rahedli (nagymutterék tartnak csirkét) és iszonyat finom.
5/5 anonim válasza:
akkor az már nem csirke, hanem tyúk :)) leginkább húsleveshez való, de soha nem lesz olyan puha, mint a csirke, órákig kell főzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!