Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A teljes kiőrlésű liszt...

A teljes kiőrlésű liszt ugyanúgy viselkedik mint a finom?

Figyelt kérdés
Ha tortát sütök,simán csinálhatom a recept szerint vagy szükség lesz még valamire,esetleg picit több/kevesebb liszt kell?
2012. nov. 29. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokkal tömörebb tőle a tészta
2012. nov. 29. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Tortát nem tudsz belőle sütni. A teljes kiőrlésű tele van korpával, sokkal nehezebb (és rosszabb ízű), mint a fehér liszt. Még a kenyér is rosszabb, kevésbé kel meg, mintha fehérlisztből sütöd.
2012. nov. 29. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán a teljes kiörlésű fehérlisztből lehet, de a barnából nem lesz jó tortalap, tömör, ragacsos és kissé keserű lesz.
2012. nov. 29. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Hú köszi,akkor maradok a szokásosnál!
2012. nov. 30. 01:34
 5/5 Kri76 válasza:
És leragad tőle a palacsinta is... Most kísérletezem egy sima - teljes kiőrlésű keverékkel, hogy ne ragadjon le.
2014. jan. 27. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!