Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi ez a "hentes" szag, íz?

Mi ez a "hentes" szag, íz?

Figyelt kérdés

Miért van egy húsnak "hentes" szaga, íze? Nem tudom jobban megfogalmazni.

De nem csak a szaga olyan hanem az íze is. Múltkor vettem darált húst, megcsináltam milánóinak és nem lehetett megenni olyan íze volt.

Most sajnos megint elkövettem az a hibát, h hentesnél vettem a csirkemellet mert akciós, hazajövök megszagolom és megint az a szag... Egy biztos, többet hentesnél nem veszek semmit (legalább is ennél tuti nem), de van valami ötlet hogy tüntessem el ezt a szagot , ízt? Lemostam a husikat, de nem javult semmi.

2012. nov. 20. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Az milyen? Romlott?
2012. nov. 20. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak nyersen éreznéd, azt mondanám, hogy a nyers hús szaga, de ha megfőzve is érezni, az durva. Esetleg valami tisztítószer, amit nem mosnak le rendesen a fém daraboló asztalokról. De csak tippelek.
2012. nov. 20. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez egy rossz beidegződés. egyszer nem tetszett a szaga, és az agyadban ez rögzült, és állandóan viszatér.

próbálj meg valóban máshol vásárolni,vagy csomagoltat venni (bár annk még furább szaga van, a tarósítógáztól )

vásárolj több helyen, ha állandóan ezt érzed, akkor érzékszervi (szaglási ) gond lehet, amit kezelni kell.

én a tejtermékekkel vagyok így. ha kibontva megcsap egy bizonyos illat/szag, amit én "öregtehén" vagy "büdöstejeskanna" szagnak érzek, akkor már vége is, képtelen vagyon belőle enni, inni, még, ha házi is.

azért orvoshoz nem mentem vele...:)

2012. nov. 20. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is vásárolj máshol. Nem hiszem, hogy a tisztítószer szaga, én inkább arra gyanakszom, hogy öreg a hűtőjük, (azt attól függetlenül, hogy rendesen takarítják), esetleg van már egy jellegzetes belivódott tömény nyers-hús szag.
2012. nov. 20. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!