Mi ez a "hentes" szag, íz?
Miért van egy húsnak "hentes" szaga, íze? Nem tudom jobban megfogalmazni.
De nem csak a szaga olyan hanem az íze is. Múltkor vettem darált húst, megcsináltam milánóinak és nem lehetett megenni olyan íze volt.
Most sajnos megint elkövettem az a hibát, h hentesnél vettem a csirkemellet mert akciós, hazajövök megszagolom és megint az a szag... Egy biztos, többet hentesnél nem veszek semmit (legalább is ennél tuti nem), de van valami ötlet hogy tüntessem el ezt a szagot , ízt? Lemostam a husikat, de nem javult semmi.
Ez egy rossz beidegződés. egyszer nem tetszett a szaga, és az agyadban ez rögzült, és állandóan viszatér.
próbálj meg valóban máshol vásárolni,vagy csomagoltat venni (bár annk még furább szaga van, a tarósítógáztól )
vásárolj több helyen, ha állandóan ezt érzed, akkor érzékszervi (szaglási ) gond lehet, amit kezelni kell.
én a tejtermékekkel vagyok így. ha kibontva megcsap egy bizonyos illat/szag, amit én "öregtehén" vagy "büdöstejeskanna" szagnak érzek, akkor már vége is, képtelen vagyon belőle enni, inni, még, ha házi is.
azért orvoshoz nem mentem vele...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!