Mit tegyek hogy a meggy ne süllyedjen le?
Figyelt kérdés
lecsepegtetem, kicsavarom és mégis az alján köt ki :(, jah és ugy csinálom hogy nem a tészátba keverem hanem rászóróm2009. aug. 15. 14:46
1/9 anonim válasza:
Csak közvetlenül a sütés elött szórd rá és elötte forgasd lisztbe a meggyeket, akkor nem süllyed le.
2/9 A kérdező kommentje:
ugy szóróm rá,mielőtt beteszem, hallotta már a lisztbeforgatásról,de vki szerint azzal is lemegy.kipróbálom majd a következőnél. és hogy forgassam bele? nagyon vagy vmi kevésbe? és utána milyen lesz a tésztába a lisztes meggy? nem érzik rajta?
2009. aug. 15. 14:56
3/9 anonim válasza:
Nem dehogyis, mazsolát,diót,mandulát bármit beleforgathatsz nem fog lesüllyedni a liszt meg főleg nem fog érződni rajta.
4/9 Kankalin válasza:
A tésztában is kell lennie lisztnek, hogy érződne ki még 2 deka?!
5/9 A kérdező kommentje:
jól van már, akkor nem kell írni, ha vmi nem tetszik!!!!
2009. aug. 15. 20:42
6/9 A kérdező kommentje:
hát mégis lesüllyedt, hiába a lisztforgatás :( vmi más ötlet?
2009. aug. 23. 19:32
8/9 Kankalin válasza:
Kicsit süsd míg megszilárdul a teteje valamelyest, és utána rakd rá a meggyet.
9/9 A kérdező kommentje:
nah ma megcsináltam ugy, ugye mivel nem lehet kinyitni 10percig a sütőpor miatt igy 13percnél tettem bele a meggyet, de ekor meg nem iagzán akakrt lemenni,hanem megállt a tetején :S, bele kellett szuszkolni :)
2009. aug. 24. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!