Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kemény a pizzám széle, mit...

Kemény a pizzám széle, mit rontottam el?

Figyelt kérdés
kb 90 deka liszthez tettem 6-7 deci tejet kb deci olajat és 3 deka élesztőt. szépen feljött, tökéletes volt a tészta mégis szinte ehetetlenül kemény a tészta.
2012. nov. 16. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem túlsütötted. az arányok jók bár én vízzel szoktam tej helyett.
2012. nov. 16. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Az olaj sok, de nem ezért lett kemény, hanem mert lassan sütötted és kiszáradt.a pizzát magas hőfokon kell sütni, 220-230 c°-on.Szerintem ezért..
2012. nov. 16. 21:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!