Kemény a pizzám széle, mit rontottam el?
Figyelt kérdés
kb 90 deka liszthez tettem 6-7 deci tejet kb deci olajat és 3 deka élesztőt. szépen feljött, tökéletes volt a tészta mégis szinte ehetetlenül kemény a tészta.2012. nov. 16. 14:04
1/2 anonim válasza:
szerintem túlsütötted. az arányok jók bár én vízzel szoktam tej helyett.
2/2 anonim válasza:
Az olaj sok, de nem ezért lett kemény, hanem mert lassan sütötted és kiszáradt.a pizzát magas hőfokon kell sütni, 220-230 c°-on.Szerintem ezért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!