Ha marha hús levesnek kicsit sötét szine lett akkor mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Nem olyan szép világos mint a csirke ,vagy tyúk leves...2012. okt. 1. 11:23
1/3 anonim válasza:
Azért van,mert vörösebb a húsa...Semmi baja,a marhahúsból készült leves a legjobb szerintem.
2/3 anonim válasza:
Semmit nem rontottál el!
A marhának sokkal "erősebb" a levese, ezért sötétebb-sárga is. Általában, hogy igazán élvezhető legyen, egy kicsit több vizet is elbír arányaiban, mint egy gyenge csirke, vagy "fiatal" tyúk = ha ízre úgy gondolod, akkor először forralj egy kis vizet (kb. 1-2 deci is elég, minimális sóval), utána forrald fel a levest, (nem baj, ha már leszűrted), és önts bele az előre felforralt vízből valamennyit, főzd őket kislángos, alig-alig forrva össze.
Ezzel egy kicsit tudod csökkenteni a leves erősségét. Nagyon ne hígítsd fel, mert akkor meg elmegy a húsleves-íz.
3/3 anonim válasza:
Semmit nem rontottál el, a marhahahús leves sötét színű, nem aranysárga. ez így természetes, ne higítsd vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!